Засоби для краси
Нова темаВідповісти Київ моє рідне місто! > Питання-відповідь
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
Анна Пендіковська

ПовідомленняНаписане: 22 грудня 2024 16:46    Початкове запитання
22 грудня 2024 16:46 з Анна Пендіковська

Після 40 років шкіра почала втрачати еластичність, і я шукаю препарати для омолодження. Можете порекомендувати, де їх можна замовити? Що саме варто спробувати?
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Brok

ПовідомленняНаписане: 23 грудня 2024 12:24    
23 грудня 2024 12:24 з Brok

Не зважаючи на вік, я завжди прагну виглядати свіжо і молодо. Тому коли помітила, що моя шкіра потребує додаткового догляду, вирішила звернутися до подруг за порадою. Вони сказали, що можна купити лікувальні креми в ексклюзивному магазині TIVA PHARM https://tiva-pharm.com.ua/omolozhenie/lechebnye-kremy/ за вигідними цінами. Там я знайшла великий асортимент засобів для краси та молодості. Препарати допомогли значно покращити стан шкіри. Мені сподобалося, як швидко доставили моє замовлення. Товар якісний, і вже через кілька днів я помітила перші результати. Впевнена, що буду замовляти знову!
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид Київ моє рідне місто! > Питання-відповідь
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Webboard.org Подібні теми в Webboard.org
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Товари для краси interes 1 24 грудня 2024 12:35 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Засоби для волосся spilkuvannya 0 03 травня 2025 12:53 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Засоби для прання kiev 1 21 липня 2024 15:20 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Дезінфікуючі засоби для клініки spilkuvannya 0 21 травня 2025 09:42 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Засоби від акне kiev 1 22 лютого 2025 19:41 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Засоби від кліщів Ukraine1 1 21 квітня 2025 16:28 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Косметичні засоби Ukraine1 1 20 серпня 2024 11:07 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Webboard.org вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.