Актуальні новини Києва
Нова темаВідповісти Київ моє рідне місто! > Питання-відповідь
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
Maya

вік: 40 Водолій
секс: жінка

ПовідомленняНаписане: 03 червня 2025 18:49    Початкове запитання
03 червня 2025 18:49 з Maya

Я вже кілька місяців користуюсь порталом Київ Онлайн https://kyiv-online.com/ і можу сказати, що це дійсно зручне і зрозуміле джерело інформації. Новини подаються простою мовою, без зайвих емоцій чи клікбейту, а ще мені подобається, що багато матеріалів написані з людською увагою — не тільки про великі події, а й про те, що стосується звичайного життя в місті.

Ще плюс — сайт не перевантажений рекламою, все швидко відкривається, і легко знайти те, що цікаво. Інколи читаю аналітичні статті чи інтерв’ю — добре, що є щось більше, ніж просто стрічка новин. Якщо хтось шукає щось просте й адекватне для щоденного читання, дуже раджу звернути увагу.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид Київ моє рідне місто! > Питання-відповідь
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Webboard.org Подібні теми в Webboard.org
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Зручний портал для новин Києва kiev 0 07 лютого 2025 21:49 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Порадьте онлайн касу Києва для замовлення квитків на концерт Ukraine1 3 15 квітня 2025 18:01 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Новини Криму altanka 0 09 січня 2025 15:30 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Прикріплено: Новини Arnold 0 03 квітня 2024 16:18 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Новини України interes 0 14 березня 2025 18:06 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Новини kiev 0 26 січня 2025 14:18 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Прикріплено: Свободна Зона Новини svobodnazona 0 19 березня 2021 21:40 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Новини altanka 0 26 січня 2025 14:32 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень новини Чернівецької області interes 0 01 березня 2025 15:59 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Новини спорту України interes 0 14 березня 2025 18:06 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Новини України kiev 0 01 березня 2025 16:12 Переглянути останні повідомлення
Цю тему закрито Оголошення: Новини uarp 0 11 грудня 2023 00:09 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Webboard.org вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.