Профессиональная уборка
Нова темаВідповісти Київ моє рідне місто! > Питання-відповідь
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
Brok

ПовідомленняНаписане: 09 листопада 2024 17:09    Початкове запитання
09 листопада 2024 17:09 з Brok

Сделали косметический ремонт, и теперь вся квартира в пыли. Нужна профессиональная уборка. Подскажите, где можно заказать клининг после ремонта в нашем районе?
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Индис

ПовідомленняНаписане: 10 листопада 2024 10:33    
10 листопада 2024 10:33 з Индис

Долгожданный ремонт в спальне был завершён, но мне предстояло ещё справиться с уборкой. Строительная пыль осела буквально повсюду, и своими силами я бы не справилась. По совету друзей обратилась в компанию, которая предлагает уборку после ремонта в Киеве https://clean-home.com.ua/ru/uborka-posle-remonta-ru/ и не пожалела. Команда была очень профессиональной: принесли всё необходимое и принялись за работу сразу. Спустя несколько часов комната была абсолютно чистой. Я даже удивилась, насколько всё стало идеально.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид Київ моє рідне місто! > Питання-відповідь
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Webboard.org Подібні теми в Webboard.org
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Уборка квартир в СПб sehong 0 21 квітня 2025 10:04 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Генеральная уборка квартир sehong 0 24 квітня 2025 16:16 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Генеральная уборка заказать sehong 0 22 квітня 2025 08:35 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Профессиональная уходовая косметика forumukraine 3 19 січня 2025 15:51 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Диплом магистра углубленная профессиональная квалификация ukraineponadyse 0 30 березня 2025 21:26 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Профессиональная перфорация металла zahid 0 11 травня 2025 18:49 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Профессиональная косметика altanka 4 15 травня 2024 14:48 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Профессиональная косметика interes 1 18 січня 2025 13:43 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Профессиональная косметика wikihoodforums 1 19 січня 2025 15:37 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Webboard.org вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.