Київ, допоможіть з вибором сервісу для iMac
Нова темаВідповісти Київ моє рідне місто! > Електроніка та Гаджети
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
ingafrollova

вік: 39 ваги
секс: жінка

ПовідомленняНаписане: 26 лютого 2025 01:49    Початкове запитання
26 лютого 2025 01:49 з ingafrollova

Потрібна допомога! Мій iMac почав працювати повільно, часто зависає, а також з’явилися проблеми з екраном. Хочеться знайти хороший сервіс у Києві для діагностики та ремонту iMac. Можливо, хтось із вас вже звертався в перевірені місця? Буду вдячна за поради!
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Marsiana

вік: 39 Стрілець
секс: жінка

ПовідомленняНаписане: 26 лютого 2025 02:34    
26 лютого 2025 02:34 з Marsiana

Якщо вас цікавить якісний ремонт imac, раджу звернутися в сервісний центр AppLab. Я нещодавно ремонтувала свій iMac там, і залишилась дуже задоволена. Вони роблять повну діагностику, працюють з оригінальними запчастинами та надають гарантію на роботу. У них є досвід роботи з усіма моделями Mac, включаючи iMac. Вони оперативно усунули проблему з моїм комп’ютером, і зараз він працює без нарікань. Рекомендую!
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид Київ моє рідне місто! > Електроніка та Гаджети
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Webboard.org Подібні теми в Webboard.org
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Зручний сайт для новин про Київ sehong 0 15 квітня 2025 12:43 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Допоможіть обрати якісний корм для мого улюбленця ukraineponadyse 2 14 січня 2025 16:44 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень iMac For Dummies 11th Edition Beerfarts 0 31 травня 2022 21:15 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Київ Онлайн — джерело актуальної інформації про столицю interes 0 12 квітня 2025 15:08 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Допоможіть обрати дитячу коляску Ukraine1 1 06 січня 2025 14:35 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Дитячий психолог допоможіть знайти altanka 3 15 травня 2025 11:11 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Webboard.org вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.