Потрібен святковий декор на Великдень для столу.
Нова темаВідповісти Київ моє рідне місто! > Питання-відповідь
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
Инна Томашевская

ПовідомленняНаписане: 26 лютого 2025 08:38    Початкове запитання
26 лютого 2025 08:38 з Инна Томашевская

Всім привіт! Хочу красиво накрити стіл на Великдень, підкажіть, де купити святковий декор та посуд для цього свята?
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Andrey Egorov

ПовідомленняНаписане: 26 лютого 2025 08:39    
26 лютого 2025 08:39 з Andrey Egorov

Добрий день! Зазвичай я купую святковий декор для столу в Вілла Грація https://villagrazia.ua/easter/easter-tablecloth/filter/tovar/skatierti Вони пропонують стильні серветки, підсвічники, тарілки, які чудово підходять для святкових заходів. Посуд там не тільки красивий, а й дуже практичний для святкового столу.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид Київ моє рідне місто! > Питання-відповідь
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Webboard.org Подібні теми в Webboard.org
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Декор для сукні interes 1 17 квітня 2025 11:21 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Екологічний декор для офісу dnipro 0 28 квітня 2025 19:11 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Декор для сукні spilkuvannya 1 16 квітня 2025 17:52 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Ковбаси до святкового столу Ukraine1 1 21 грудня 2024 17:08 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Потрібен майстер для ремонту меблів у квартирі forumukraine 1 26 квітня 2025 21:38 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Новогодний декор altanka 1 06 листопада 2024 18:19 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Потрібен слуховий апарат interes 0 30 квітня 2025 13:48 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Потрібен постачальник кабельнопровідникової продукції wikihoodforums 1 31 січня 2025 16:07 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Потрібен фатин forumukraine 1 16 квітня 2025 17:53 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Потрібен військовий адвокат spilkuvannya 0 21 лютого 2025 11:38 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Потрібен контейнер wikihoodforums 0 12 травня 2025 11:11 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Webboard.org вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.