Продукти замовити з доставкою
Нова темаВідповісти Київ моє рідне місто! > Питання-відповідь
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
ocxuk

ПовідомленняНаписане: 16 березня 2025 22:44    Початкове запитання
16 березня 2025 22:44 з ocxuk

ось сиджу і думаю: як же ж це круто, що зараз можна замовити практично будь-які продукти прямо додому! Це ж такий комфорт, особливо коли немає часу бігати по магазинах. Але от біда — ніяк не можу знайти місце, де б продавали справді смачний вершковий сир з доставкою. Так хочеться знайти такий, щоб він був ніжний, ароматний і просто танув у роті. Може, хтось із вас уже знайшов ідеальний варіант? Поділіться, будь ласка, своїми знахідками — я буду дуже вдячна! Адже іноді так хочеться зробити собі маленький гастрономічний подарунок, чи не так?
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Вероника Лимарева

ПовідомленняНаписане: 17 березня 2025 21:46    
17 березня 2025 21:46 з Вероника Лимарева

Я обожнюю експериментувати на кухні, тому для мене важливо мати під рукою якісні продукти. Замовляю в METRO, тому що тут завжди свіже та великий вибір. Доставляють швидко і без затримок. Особливо подобається категорія «Сир» – люблю робити соуси на основі вершкового сиру https://metro.zakaz.ua/uk/categories/cream-cheese-metro/ а також використовувати його в рулетах і закусках. Великий плюс METRO – відсутність мінімальної суми замовлення, можна купити лише те, що потрібно, без зайвих витрат. Це ідеальне рішення для тих, хто цінує якість.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Инна Томашевская

ПовідомленняНаписане: 08 квітня 2025 10:45    
08 квітня 2025 10:45 з Инна Томашевская

Ребят, где сейчас реально взять вкусную чиабатту? Надо именно такую, чтобы с корочкой, а внутри пористая, для сэндвичей. Кто-то работает с хорошими поставщиками?
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Andrey Egorov

ПовідомленняНаписане: 08 квітня 2025 10:50    
08 квітня 2025 10:50 з Andrey Egorov

У меня к чиабатте прям требования — люблю, чтоб она была настоящая, с хрустом Smile Мы по итогу остановились на продукции компании Мантинга www.mantinga.org/ru/catalog/165-chiabatta/ потому что у них чиабатта прям как надо. Вкусная, не резиновая, и структура правильная. Гости ценят. Ну и удобно, что можно под нужный объём заказать. Доставка норм, работают стабильно.
Догори
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид Київ моє рідне місто! > Питання-відповідь
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Webboard.org Подібні теми в Webboard.org
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Продукти замовити з доставкою wikihoodforums 1 05 квітня 2025 22:44 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Продукти замовити з доставкою interes 3 08 січня 2025 15:59 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Продукти з доставкою ukraineponadyse 3 16 березня 2025 22:48 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Продукти з доставкою Ukraine1 1 06 грудня 2024 18:02 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Де замовити озонатори води та повітря з доставкою по Україні sehong 1 26 грудня 2024 19:18 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Де можна замовити свіжі овочі та фрукти з доставкою додому pravda 1 05 квітня 2025 22:20 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Продукти Ukraine1 3 12 листопада 2024 23:18 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Де купити термоусаджувальні трубки з доставкою по Україні altanka 1 04 квітня 2025 08:48 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Де краще замовляти іграшки для дітей через Інтернет з доставкою kiev 4 11 травня 2024 20:59 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Іжа з доставкою додому forumukraine 1 06 квітня 2025 19:26 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Купити яловичину з доставкою sehong 1 16 березня 2025 22:53 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Замовити сходи з кращими перилами altanka 1 20 жовтня 2024 19:21 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Одяг замовити altanka 1 10 лютого 2025 13:14 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Де замовити якісні повербанки з логотипом iformaciya 2 25 березня 2025 21:22 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Замовити взуття interes 1 06 вересня 2024 13:13 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Замовити натяжні стелі kiev 1 09 липня 2024 13:42 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Замовити паркетну дошку де краще kiev 1 14 лютого 2025 20:54 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень В кого можна замовити фізичну охорону kiev 3 29 квітня 2025 20:49 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Замовити тканину sehong 0 17 квітня 2025 11:23 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Замовити косметику spilkuvannya 1 20 лютого 2025 19:57 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Як швидко замовити їжу додому spilkuvannya 1 14 березня 2025 12:38 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Де замовити створення сайту spilkuvannya 1 22 квітня 2025 17:43 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Замовити камін Ukraine1 1 04 вересня 2024 18:49 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Де зараз можна замовити якісний чотиримісний диван Ukraine1 3 16 березня 2025 18:56 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Де замовити термоусаджувальні трубки оптом в Україні Ukraine1 1 04 квітня 2025 08:41 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Webboard.org вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.