Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
ocxuk
|
Написане: 16 березня 2025 22:44 Початкове запитання | |
|
ось сиджу і думаю: як же ж це круто, що зараз можна замовити практично будь-які продукти прямо додому! Це ж такий комфорт, особливо коли немає часу бігати по магазинах. Але от біда — ніяк не можу знайти місце, де б продавали справді смачний вершковий сир з доставкою. Так хочеться знайти такий, щоб він був ніжний, ароматний і просто танув у роті. Може, хтось із вас уже знайшов ідеальний варіант? Поділіться, будь ласка, своїми знахідками — я буду дуже вдячна! Адже іноді так хочеться зробити собі маленький гастрономічний подарунок, чи не так? |
|
Догори |
|
 |
Вероника Лимарева
|
Написане: 17 березня 2025 21:46 | |
|
Я обожнюю експериментувати на кухні, тому для мене важливо мати під рукою якісні продукти. Замовляю в METRO, тому що тут завжди свіже та великий вибір. Доставляють швидко і без затримок. Особливо подобається категорія «Сир» – люблю робити соуси на основі вершкового сиру https://metro.zakaz.ua/uk/categories/cream-cheese-metro/ а також використовувати його в рулетах і закусках. Великий плюс METRO – відсутність мінімальної суми замовлення, можна купити лише те, що потрібно, без зайвих витрат. Це ідеальне рішення для тих, хто цінує якість. |
|
Догори |
|
 |
Инна Томашевская

|
Написане: 08 квітня 2025 10:45 | |
|
Ребят, где сейчас реально взять вкусную чиабатту? Надо именно такую, чтобы с корочкой, а внутри пористая, для сэндвичей. Кто-то работает с хорошими поставщиками? |
|
Догори |
|
 |
Andrey Egorov

|
Написане: 08 квітня 2025 10:50 | |
|
У меня к чиабатте прям требования — люблю, чтоб она была настоящая, с хрустом Мы по итогу остановились на продукции компании Мантинга www.mantinga.org/ru/catalog/165-chiabatta/ потому что у них чиабатта прям как надо. Вкусная, не резиновая, и структура правильная. Гости ценят. Ну и удобно, что можно под нужный объём заказать. Доставка норм, работают стабильно. |
|
Догори |
|
 |
|
|
Webboard.org вибирає найшвидший зв’язок для вас.