Агентство недвижимости
Нова темаВідповісти Київ моє рідне місто! > Питання-відповідь
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
Brok

ПовідомленняНаписане: 22 січня 2025 16:42    Початкове запитання
22 січня 2025 16:42 з Brok

Добрый день! Мне нужно решить вопрос с жильем, но не знаю в какое агентство недвижимости обратиться. Что думаете по этому поводу?
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Индис

ПовідомленняНаписане: 24 січня 2025 12:58    
24 січня 2025 12:58 з Индис

Я давно хотел сменить место жительства, и вот пришло время для переезда. Начал искать варианты домов в интернете, но понял, что без помощи специалиста не обойтись. Обратился в агентство недвижимости, у них есть аренда домов Польша сотрудники сразу же взялись за оформление документов и все необходимые шаги. Я был приятно удивлен скоростью их работы и вниманием к деталям. В результате я смог арендовать дом, который идеально мне подходит. Переезд прошел без проблем, и я доволен результатом.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид Київ моє рідне місто! > Питання-відповідь
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Webboard.org Подібні теми в Webboard.org
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Покупка недвижимости altanka 1 27 листопада 2024 14:55 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Поиск коммерческой недвижимости на Кипре что стоит учитывать Ukraine1 1 28 квітня 2025 20:28 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Где можно получить консультацию по покупке недвижимости на Кипре kiev 1 03 березня 2025 09:55 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Рекрутингове агентство doska 0 13 березня 2025 20:45 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Як знайти хороше маркетингове агентство spilkuvannya 1 07 лютого 2025 11:54 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Филиппинское агентство обучает молодежь блокчейну и NFT bitcoinusd 0 25 вересня 2024 09:08 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Брачный Агентство sehong 0 27 листопада 2024 07:21 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Smm агентство aktualno 0 22 травня 2025 20:02 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Webboard.org вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.