Покрытие в тренажерный зал
Нова темаВідповісти Київ моє рідне місто! > Питання-відповідь
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
Индис

ПовідомленняНаписане: 21 листопада 2024 17:23    Початкове запитання
21 листопада 2024 17:23 з Индис

У нас в тренажерном зале постоянно проблемы с полом, плитка быстро изнашивается. Где можно заказать качественную резиновую плитку для зала, которая будет долго служить? Важно, чтобы она не скользила.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Brok

ПовідомленняНаписане: 22 листопада 2024 11:42    
22 листопада 2024 11:42 з Brok

Спортивный центр — это место, где ежедневно проходят тренировки, и важно обеспечить комфорт и безопасность для всех. Мы давно планировали обновить покрытие и наконец выбрали резиновую плитку для тренажерного зала https://ukrplit.ua/ru/pokrytie-dlya-sportzala/ через каталог этого сайта заказ был оформлен быстро, а сама плитка пришла в хорошем состоянии. Плитку удобно укладывать, и она идеально подошла для нашего зала. Мы отметили, что она не только прочная, но и устойчива к механическим повреждениям. В результате тренировки стали более безопасными для клиентов. Это был правильный выбор, и я рад, что решил заказать именно такую плитку.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид Київ моє рідне місто! > Питання-відповідь
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Webboard.org Подібні теми в Webboard.org
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень В тренажерный зал покрытие interes 1 20 січня 2025 15:03 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Плитка в тренажерный зал spilkuvannya 1 16 березня 2025 18:11 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Качественное напольное покрытие spilkuvannya 1 13 лютого 2025 18:03 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Webboard.org вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.